Fra idémøte til ferdig renovert hage

Idèmøte

Vi går gjennom hagen og finner løsninger tilpasset deres ønsker og hagens muligheter. Kan legges til notat og skisser. Normalt tar et idèmøte ca 2 timer.

En hovedplan er en fargetegning i A3 i målestokk 1:100. Notat som punktvis forklarer materialforslag og planter med mer.

Hjelp  til hageplanlegging

Et hageprosjekt, enten for å gjøre små endringer eller for å oppnå drømmehagen for ro og trivsel kan komme lettere i sving ved hjelp utenfra. Ta kontakt for å få hjelp til å planlegge hagen, tips om blomsterstell, løsninger for hage- og eksteriørbelysning, eller kanskje for full renovering av uteplass. Slik tilbyr jeg min hjelp til hageplanlegging hjemme hos deg.

1. Vi tar en gjennomgang av din hage og ser på muligheter og løsninger.

2. Du forteller meg dine ønsker og jeg gir deg ideer om hvordan din hage kan bli. Send meg gjerne bilder av detaljer og hager du liker. 

3. Sammen kommer vi frem til en god plan for din hage

Du sparer tid og penger på å ha en plan. Mine tegninger er et godt utganspunkt for å innhente tilbud fra anleggsgartnere og beregne menger materialer, jord med mer.

Andre Tjenester

Detalj- og miljøtegninger er tegniner som viser hvordan din hage kan bli. Dette kan være gjerder, hagestue, hvordan veranda møter terreng og plassering av garage.

Dette kan også være et supplement til en hovedplan eller som en selvstendig tegning. En detalj- eller miljøtegning kan også være et vedlegg til eventuelle søknader og nabovarsler.

Veiledning og Produktsøk

Om ønskelig kan jeg bidra med veiledning og følge prosjektet for hagen deres. Hvordan og hvor mye avtaler vi nærmere. Dette innebærer kommunikasjon med utførende både før og under arbeidet.

Jeg kan også hjelpe med produktsøk for å finne de rette materialene til rett miljø i din hage.

Jeg kan sende deg mine beste tips til hagen din

Your email is safe ❤️ . I hate SPAM same as you!

Tone Minde er utdannet grafisk formgiver og Hagedesigner med utdannelse og praksis i England og Norge. Hun er hageskribent, holder foredrag og blogger om hage og hageplanlegging.

Kontakt

Arendal Sentrum

post@hagedesign.net
Tlf. +4740404255‬

 

© 2018 Tone Minde | Website by Johnny • The MotionEffect

Pin It on Pinterest

Share This