Bygge tegninger til hagemøbler og hageplaner

Tegninger til hagemøbler og hageplaner har jeg fått mange spørsmål om. Og flere har spurt om disse er tilgjengelige. På denne siden vil jeg dele noen av disse.

Dette klatrestativet blir en show off i hagen din, eller a feature som britene er så heldige å kunne si. Stativet ble svært populært da tegningen var i et hageblad i fjor. Derfor laget vi en byggetegning til det så det er mulig å få det laget selv eller av en handy person.

Det lages i tre og mitt er sortbeiset. Jeg liker det sorte da det er praktisk og står ikke så veldig frem, grønt kan også være flott men valget er ditt. Gjør det personlig og til din stil.

Byggetegning til vekst-tårn

Bygge tegning til hagemøbler

Det sorte tårn til klatreplanter

Jeg synes det er flott også uten noen plante som klatrer i det. Velg en ikke for voldsom plante så tårnet får stå frem og så de tikke blir ødelagt av planten når den vokser til. En av de mer sarte klematisene er flott til.

Tegningen bestiller du her og så sender jeg den i posten til deg i løpet av 2-3 dager. Når du har fått det på plass i hagen må du gjerne sende meg et bilde av det

Pin It on Pinterest

Share This